Skip to main content

Creative agency

Alle specialisme onder één dak!

Creative agency: dit is ons network of agencies.

Video’s vormen maar een deel van je marketing. En wat heb je aan een video zonder goede acteurs of als je doelgroep ‘m niet ziet en niet is overtuigd door je teksten? Daarom werken we voor online marketing en teksten nauw samen met Whello en BureauTekst. Bij ons network of agencies vind je dus alle specialismen letterlijk onder één dak.

Ons network of agencies

Whello

Van startups tot corporates: wij helpen bedrijven van elk formaat met groeien. De ervaringen met deze snelgroeiende merken is de basis van onze dienstverlening. Daardoor weten we wat er nodig is om jouw merk strategisch te helpen groeien van de ene fase naar de volgende.

Met een groot team van specialisten staan wij klaar om jouw ambities te realiseren.

Livestream Solutions

Bij Livestream Solutions helpen wij je van A tot Z bij de organisatie van een Webinar. Tevens beschikken wij over ons eigen platform waarop wij een volledig op maat gemaakte pagina kunnen maken waarop de uitzending plaatsvindt. Volledig in jullie eigen huisstijl en inclusief Chatbox, Poll, Q&A en van afstand live inbellen. 

Vanaf jullie eigen locatie of vanuit een van onze partner locaties. 

Shootz Casting Agency

Bij Shootz hebben wij gezichten in alle soorten en maten. Van de echte catwalk en fashion modellen tot de acteurs en figuranten waar menig kijker zich mee kan identificeren. Het maakt niet uit wat voor persoon je zoekt, bij Shootz vinden we altijd het juiste gezicht en de juiste persoon.

Met een bestand van meer dan 1500 gezichten hebben we altijd het juiste gezicht voor jouw commercial of videoproductie.

Bureau Tekst

Opvallende content is onmisbaar om klanten te vinden en aan je bedrijf te binden. Bij ons tekstbureau schrijven we zakelijke – maar nooit saaie – teksten. Met onze content maken we zelfs ICT en belastingen sexy. Onze klanten?

Bedrijven op wie we gesteld zijn of kunnen raken. Bedrijven die we tot leven brengen met aantrekkelijke teksten. Iets mooiers bestaat toch niet!?

Slide
Spelen
Slide
Spelen

Meer weten over onze agencies?

Of zullen we wat afspreken? iconen afspraak

Dit is waarom onze klanten voor SKIPP kiezen

Doelgericht

Wij leveren sterke storytelling content en strategie. Binnen planning en binnen budget. Haalbaar én hanteer maken is het doel.

Flexibel

We denken met je mee. Wij bewegen mee. Vanuit jouw marketingstrategie met altijd één oog op de bal.

Compleet

SKIPP biedt storytelling films, animaties, design en ruime expertise in strategie en online marketing.

Geen producten maar het complete plaatje

Bij SKIPP verkopen we niet simpelweg onze producten: video’s en animaties. We helpen je met het complete plaatje.

Zo leveren wij alledaagse gezichten voor je commercial of videoproductie en nemen we ook je marketing onder de loep.

Want als je video of animatie eenmaal klaar is, is het belangrijk dat je doelgroep ‘m vindt, bekijkt en deelt. Op die manier heeft je bedrijf er echt iets aan: meer awareness die uiteindelijk leidt tot meer conversies.

We zien jou dus niet als een bedrijf waar we onze producten aan verkopen, maar als een groeipartner waar we mee samenwerken. Want jouw groei is onze groei.

Samenwerken met onze creative agency?

2D animatie werkt in ieder soort video. Denk aan een bedrijfsfilm, een promotievideo of een corporate video.

Zeker als je geen of slecht beeldmateriaal hebt. Beelden met slechte kwaliteit kun je namelijk makkelijk verfraaien met 2D animatie.

Bijvoorbeeld door beelden te vervormen met stilstaande of bewegende visuals of door visuals over echte beelden heen te plakken.

We maken gebruik van de stijl en kleuren van jouw bedrijf en creëren zo een unieke video die bij jouw corporate identity past.Waarom SKIPP?

SKIPP is een full service Creative Video Agency. Al sinds 2005 brengen wij de marketing in beweging voor MKB, marktleiders en mooie merken. Niet voor de naam en de faam, maar omdat we elkaar begrijpen en tot een hoger niveau brengen.

Onze opdrachtgevers dagen ons uit en geven ons de ruimte om te excelleren. En wij gaan verder dan welke agency dan ook om hen een resultaat te leveren waarmee zij hoge ogen gooien.

Onze passie is verhalen vertellen en geloven dat het allemaal echt begint met geweldige creatieve content. Toegevoegde waarde realiseren is wat ons team drijft. Wij zijn geen urenfabriek: wij zijn bedenkers en makers.

Samenwerken met onze creative agency?

Wil je ook je eigen team van specialisten dat aan alle aspecten van je online marketing en content samenwerkt?

Dan zit je goed bij onze creative agency. Wij geloven in co-creëren: niet alleen met ons network of agencies onderling, maar ook met jou. Want alleen jij hebt diepgaande branchekennis en kent de nuances van je doelgroep.

Daar maken wij gebruik van om je content en online marketing tot een succes te maken. Zo is bedrijfsgroei binnen handbereik.

Bel of mail even als je met ons aan de slag wilt!

Erin Tuik
Creative project manager

Waarom SKIPP?

SKIPP is een full service Creative Video Agency. Al sinds 2005 brengen wij de marketing in beweging voor MKB, marktleiders en mooie merken. Niet voor de naam en de faam, maar omdat we elkaar begrijpen en tot een hoger niveau brengen.

Onze opdrachtgevers dagen ons uit en geven ons de ruimte om te excelleren. En wij gaan verder dan welke agency dan ook om hen een resultaat te leveren waarmee zij hoge ogen gooien.

Onze passie is verhalen vertellen en geloven dat het allemaal echt begint met geweldige creatieve content. Toegevoegde waarde realiseren is wat ons team drijft. Wij zijn geen urenfabriek: wij zijn bedenkers en makers.

Our partners and friends

Van zorg tot IT of marketing bureau: wij werken voor allerlei verschillende bedrijven. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken. 

Onze blije klanten aan het woord

Onze klanten beoordelen SKIPP gemiddeld met een 4,8 / 5  

Onze partners zijn niet alleen grote en kleine merken, maar ze hebben ook allemaal de doelstelling om in contact te komen met hun doelgroep en een hoog rendement te halen uit hun investering in video.

Rose Mensink

Director EMEA Marketing / EnterpriseDB

5 star logo

“On time delivery, messaging skills, great visual output, great collaboration, hands-on mentality, quick turnaround, that’s what the guys from SKIPP bring to our rapidly expanding global business.”

Danny de Gier

Head of Marketing Western Europe / Willis Towers Watson

5 star logo

"Wat SKIPP kenmerkt is de wendbaarheid en het commitment om goed werk te leveren.

Snel acteren en reageren op onze wensen, dat zie je ook terug in de kwaliteit!”

Robert Keller

Global Managing Director / Transus EDI

5 star logo

“Wat mij bijblijft is het gevoel dat er echt moeite gedaan werd om zich te verdiepen in onze business.

En dat de ideeën die vervolgens uitgeschreven werden, helemaal aansloten. Dat werkte heel duidelijk en leidde tot een echt goed eindproduct.”

Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van unieke, boeiende merk content in de vorm van video en animatie die het bewustzijn vergroot, draagvlak creëert en je merk succesvol positioneert.

Don't be shy, say hi!

Ik help je graag verder!
Robin Gatsonides
Creative Lead

Moermanskkade 301
1013 BC Amsterdam
The Netherlands

+31 (0)88 141 14 14
h
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring
Cookie verklaring
Disclaimer
Leveringsvoorwaarden

SKIPP ® Creative Video Agency © 2023

SKIPP Creative Video Agency is part of:

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.