Skip to main content

2D animatie laten maken

Wil je een complexe boodschap overbrengen aan je doelgroep die blijft hangen?
Een 2D animatie laten maken is dan dé oplossing. 2D animatie werkt in ieder soort video.

Vertel jouw complexe boodschap met een 2D animatie

Wil je een complexe boodschap overbrengen die wél op het netvlies van je doelgroep blijft staan?

De oplossing: een 2D animatie laten maken. Binnen enkele minuten breng je je boodschap krachtig en helder over.

Met de juiste combinatie van beeld, tekst en geluid is succes gegarandeerd.

2D animatie laten maken

Dit is waarom klanten kiezen voor SKIPP
Creative Video Agency Amsterdam

Doelgericht

Wij leveren sterke storytelling content en strategie. Binnen planning en binnen budget. Haalbaar én hanteer maken is het doel.

Flexibel

We denken met je mee. Wij bewegen mee. Vanuit jouw marketingstrategie met altijd één oog op de bal.

Compleet

SKIPP biedt storytelling films, animaties, design en ruime expertise in strategie en online marketing.

Maatwerk

Wij werken nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat hun video’s en animaties op maat zijn gemaakt voor hun specifieke doeleinden.

Creative video agency contact

René Hoogendoorn
Video strateeg

Even sparren?

Of even een prijs opvragen? Neem dan contact op met mij! Ik help je graag vrijblijvend.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Wanneer kunnen wij je het beste bereiken?

Verhelder complexe ideeën met 2D animaties

Transformeer hoe je communiceert met jouw doelgroep met een 2D animatie gemaakt door SKIPP. Onze op maat gemaakte 2D animaties zijn de perfecte oplossing voor bedrijven en organisaties die complexe informatie willen omzetten in heldere, boeiende en makkelijk te begrijpen content. Ontdek de voordelen van SKIPP’s 2D animaties:

Simpel Maken van Complexiteit: Met SKIPP’s 2D animaties zet je ingewikkelde concepten om in heldere visuele verhalen. Deze aanpak maakt het voor jouw publiek gemakkelijker om snel te begrijpen wat je aanbiedt.

Verhoogde Betrokkenheid: Onze 2D animaties, met hun dynamische kleuren en geluiden, trekken de aandacht en houden deze vast. Dit verhoogt de kans dat jouw boodschap niet alleen wordt gezien, maar ook wordt onthouden.

Versterking van Merkidentiteit: Elke 2D animatie die we creëren, kan volledig worden gepersonaliseerd met jouw bedrijfskleuren, logo’s en stijl, waardoor je een sterke en consistente merkuitstraling behoudt.

Toename in Conversies: Duidelijke en aantrekkelijke uitleg van jouw producten of diensten helpt bij het overtuigen en winnen van het vertrouwen van potentiële klanten, wat kan leiden tot een hogere conversieratio en verhoogde omzet.

Multifunctionele Inzetbaarheid: Onze 2D animaties zijn geschikt voor diverse platforms, zoals je website, sociale media, presentaties en beurzen. Ze zijn een flexibele tool voor het delen van je boodschap, waar en wanneer dan ook.

Kortom, de 2D animaties van SKIPP bieden een effectieve, aantrekkelijke manier om jouw boodschap over te brengen. Ze vereenvoudigen complexe ideeën en versterken je merkidentiteit, wat resulteert in meer betrokkenheid en conversies voor jouw bedrijf. Met SKIPP’s 2D animaties maak je gegarandeerd indruk op jouw publiek.

Veel gestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een 2D animatie?

De meeste animaties worden binnen twee tot drie weken geproduceerd bij SKIPP. Dat is vanaf het moment dat we de eerste kick-off hebben gehad. Dit kan alleen als de opdrachtgever snel reageert op onze voorstellen. Het kan dus wel maar is ook afhankelijk van de complexiteit en lengte aangezien wij alles op maat maken.

Heb je hem snel nodig? Bel ons dan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Maken jullie animaties in verschillende talen?

Ja, dat doen we heel vaak. Bij SKIPP hebben we een netwerk van honderden professionele native voice-overs die over de hele wereld verspreid zijn. Wij kunnen jouw video’s dan ook in 72 verschillende talen opleveren. 

Dit kan dus met een voice-over, met ondertiteling of een combi van beide.

Wat is de ideale lengte van een animatie?

De meeste animaties worden gebruikt om complexe diensten of onderwerpen simpel uit te leggen. We maken gebruik van opbouwende animaties, kleuren, muziek, sound effects, bewegende teksten en voice-over. Hierdoor brengen we in 60 seconden veel informatie over. Een veel langere animatie dan 90 seconden is dan ook niet aan te raden.  

Zit je in een andere fase van de customer journey en wil je de kijker meer informeren of gedetailleerde informatie geven? Dan mag de productvideo gerust 120 seconden duren.

Wil je eens vrijblijvend sparren met een van onze marketeers, bel ons dan!

Waarom zou ik voor SKIPP kiezen?

Bij SKIPP hebben we al meer dan 2500 succesvolle producties opgeleverd. Wij werken van strategie & concept naar creatie. Dat zorgt ervoor dat we geen 12 in een dozijn videos en animaties maken maar elke animatie zijn eigen unieke eigenschappen heeft die aansluiten bij jullie doelstellingen en positionering.  Daarom is onze kick-off essentieel en werken we volgens een succesvol stappenplan. 

Wat kost een 2D animatie?

Een vaak gestelde vraag die makkelijk te beantwoorden is zolang we maar genoeg informatie verzamelen. De prijs van een 2D animatie is afhankelijk van verschillende factoren. Met name lengte, complexiteit, schrijven wij het script, enz. bepalen de kosten van een 2D animatie.

Die inschatting kunnen we goed maken als we elkaar gesproken hebben. Met een paar simpele vragen kunnen we al snel een indicatie geven. 

Ga er vanuit dat onze 2D animaties beginnen vanaf 4.500-5.000 euro. 

Bel ons even voor een vrijblijvende indicatie!

Overweeg je om een explanimation te laten maken bij SKIPP?
Ontdek hoe ons proces werkt!

Over SKIPP collega overleg

Bij SKIPP gaan we verder dan alleen het produceren van een animatie. We duiken diep in jouw product, jouw bedrijf en jouw merk. Voordat we aan de slag gaan, willen we precies begrijpen waar jouw bedrijf voor staat, wat jouw boodschap is, en wat jouw doelstellingen zijn. Waar ben je van plan de 2D animatie te gebruiken?

Vervolgens gaan we samen aan tafel om te sparren over een strategie en een concept. Pas als we een duidelijke visie hebben, vertalen we deze naar de creatieve creatie van jouw 2D animatie. Op deze manier garanderen we een 2D animatie die niet alleen goed is, maar ook succesvol!

Bij SKIPP betrekken we jou gedurende het gehele proces, inclusief het storyboard en de totstandkoming van de 2D animatie zelf. Alleen door samen te werken komen we tot het beste resultaat.

En als je het maximale uit jouw 2D animatie wilt halen, laten onze specialisten je graag meedenken over jouw marketingstrategie en de optimalisatie van jouw productpagina’s.

Our partners and friends

Van zorg tot IT of consulting agency: ieder merk kan scoren met onze video’s. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken.

Mooie merken aan het woord:

EDB postgres testimonial corporate video

Rose Mensink

Director EMEA Marketing / EnterpriseDB

“On time delivery, messaging skills, great visual output, great collaboration, hands-on mentality, quick turnaround, that’s what the guys from SKIPP bring to our rapidly expanding global business.”

Willis Towers Watson testimonial corporate video

Danny de Gier

Head of Marketing Western Europe / Willis Towers Watson

“Wat SKIPP kenmerkt is de wendbaarheid en het commitment om goed werk te leveren.

Snel acteren en reageren op onze wensen, dat zie je ook terug in de kwaliteit!”

Willis Towers Watson testimonial corporate video

Robert Keller

Global Managing Director / Transus EDI

“Wat mij bijblijft is het gevoel dat er echt moeite gedaan werd om zich te verdiepen in onze business.

En dat de ideeën die vervolgens uitgeschreven werden, helemaal aansloten. Dat werkte heel duidelijk en leidde tot een echt goed eindproduct.”

  SKIPP creative agency amsterdam contact

  Ik help je graag verder!

  Shanou Elenbaas
  Creative project manager

  Don’t be shy, say hi!

  Meer weten of gewoon
  even sparren?

  Of maak je liever een
  vrijblijvende afspraak?

  +31 (0)88 141 14 14

  Even sparren?
  Bel ons: +31 (0)88 141 14 14

  X