Skip to main content

Whello neemt SKIPP Creative Video Agency over

Whello neemt Skipp agency over. Met de overname van Skipp biedt Whello nu niet alleen de hele marketing journey aan, maar introduceert het ook een nieuwe naam, de Whello Group. 

Het full-service marketingbureau bestaat nu uit Branding a Better World (merkverhaal), BureauTekst (tekst), Whello (website & marketing) en dus nu dus ook SKIPP (video & animatie). Léon Toeset, directeur van Skipp en key-account director binnen de nieuwe identiteit: ‘Klanten krijgen nu niet alleen een marketingstrategie, maar ook nog eens video content om hun merk echt tot leven te brengen. Verder doen we niet aan uitbesteding bij de Whello Group. Hierdoor kunnen we efficiënter en nog meer hands-on werken voor onze klanten terwijl ze aan één aanspreekpunt genoeg hebben.’

Het nieuwe multidisciplinaire team blijft werken vanuit de verschillende labels, maar vormt een eenheid op het gebied van strategie, creativiteit, executie en productie. Met korte (cross-)lijnen wil de prestaties & resultaten verder verbeteren. 

Cameraman op commercial shoot
Cameraman Micheal van SKIPP

Streep video van je to-do-lijst met onze videostrategie

In een wereld vol concurrentie is constante zichtbaarheid cruciaal voor jouw succes. Een eenmalige video is goed, maar het zijn de regelmatige, nieuwe video- en animatiecontent die een blijvende indruk achterlaten. Bij SKIPP begrijpen we de kracht van herhaling. We bieden een doordachte videostrategie die jouw merk voortdurend in de schijnwerpers zet en je onderscheidt van de concurrentie.

Onze samenwerking met de ervaren marketingstrategen van Whello voegt een extra laag van expertise toe aan onze diensten. Deze synergie tussen SKIPP’s creatieve videoaanpak en Whello’s strategische inzichten zorgt voor optimale resultaten. Samen richten we ons niet alleen op het creëren van visueel aantrekkelijke content, maar ook op het garanderen dat elke video perfect aansluit op jouw marketingdoelstellingen en doelgroep.

Creative video agency contact

Leon Toeset
Strategie & Conceptontwikkeling

Meer weten?

Of even een prijs opvragen? Neem dan contact op met mij! Ik help je graag vrijblijvend.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Wanneer kunnen wij je het beste bereiken?

Even sparren?
Bel ons: +31 (0)88 141 14 14

X