SKIPP Creative Video Agency is al jaren partner van MVO Nederland. Wij hebben een hoge ambitie om een duurzaam bedrijf te zijn. Ons bedrijf maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen People, Planet en Profit. Wij richten ons op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst.

Onze kantoorruimte is volledig CO2 neutraal en bijna 70% van ons wagenpark bestaat uit volledig electrische auto's. Uiteraard worden deze alleen geladen met groene stroom uit hernieuwbare energiebronnen.

De CO2 uitstoot van onze overige voertuigen en de vliegriezen die wij jaarlijks maken worden direct gecompenseerd.

Door de filmopnames die wij over de hele wereld maken worden we vaak geconfronteerd met de grote verschillen ten opzichte van ons eigen bestaan.

Met name de leefomstandigheden van kinderen, veelal dakloos raakt ons enorm. Sinds 2007 hebben wij een aantal kinderen geadopteerd via Stichting Healthy Malawi een kleine organisatie opgezet door de Nederlandse Sandra Verbaan. Deze bijzondere vrouw werkt belangeloos al jaren in Malawi en zorgt hier voor hulpeloze kinderen. Door adoptie en sponsoring heeft zij een aantal projecten opgezet die daadwerkelijk de leef kwaliteit van deze hulpeloze kinderen kan verbeteren. 

Maar ook in Nederland steunen we een aantal geselecteerde goede doelen waaronder het belangrijke Kankeronderzoek in het Amsterdam Cancer Center van het VU Medisch Centrum waar we belangeloos een mini documentaire voor produceerde om het belang van kankeronderzoek te onderstrepen. In de komende tijd zullen we meer producties maken voor het VU Medisch Centrum ten bate van kankeronderzoek.

Metakids, een organisatie die zich inzet voor kinderen met een afschuwelijke metabole ziekte en vaak niet oud worden. Voor Metakids maakte wij belangeloos een aantal video's en werkte we aan een grote outdoor campagne die door heel Nederland zichtbaar was. 

Waarom doen we dit? Niet voor de naam of de faam, maar gewoon omdat het goed voelt en we graag ons steentje bijdragen.

Moermanskkade 301
1013 BC Amsterdam
The Netherlands

+31 (0)88 141 14 14
h
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring
Cookie verklaring
Disclaimer
Leveringsvoorwaarden

SKIPP ® Creative Video Agency © 2022

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.