Skip to main content

Wat kost een animatie

De prijsbepaling van een animatie is afhankelijk van verschillende factoren. Door middel van een beknopte set gerichte vragen kunnen wij snel een indicatie geven van de verwachte kosten.

De kosten van een animatie

Overweeg je een animatie te laten maken? Fantastisch! Maar wat zijn eigenlijk de kosten? Een begrijpelijke vraag.

Op het internet vind je talloze aanbieders met diverse prijsniveaus. Sommige ondernemingen vragen tarieven tussen de 10.000 en 15.000 euro, terwijl andere bedrijven al vanaf 450 euro een animatie aanbieden. Het maken van de juiste keuze kan een uitdaging zijn.

Productvideo laten maken

“Wat zijn de kosten voor het produceren van een professionele animatie?

Bij animaties geldt net als bij video’s dat elk verhaal uniek is, waardoor het lastig is om vooraf een exacte prijs te bepalen.

De kostprijs van een animatie wordt beïnvloed door de waarde die je ervoor wilt krijgen. Wat wil je bereiken met de animatie voor je bedrijf? Wat zijn je communicatiedoelen? Hoe lang moet de animatie relevant blijven? Welke positie en propositie wil je naar voren brengen?

Diverse factoren hebben invloed op de kosten van je animatie, zoals conceptontwikkeling, marketingstrategie, gebruik van voice-overs, muziek en het verkrijgen van rechten, creatie van animaties of motion graphics, duur en aantal scènes voor de animatie, ondertiteling en vertaling van de animatie, en videomarketing om de verspreiding ervan te bevorderen.

De prijs van het maken van een animatie wordt dus bepaald door een combinatie van deze elementen, afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf. SKIPP staat klaar om een transparante offerte te bieden en samen met jou de ideale animatieoplossing te ontwikkelen.

Dit is waarom klanten kiezen voor SKIPP
Creative Video Agency Amsterdam

Doelgericht

Wij leveren sterke storytelling content en strategie. Binnen planning en binnen budget. Haalbaar én hanteer maken is het doel.

Flexibel

We denken met je mee. Wij bewegen mee. Vanuit jouw marketingstrategie met altijd één oog op de bal.

Compleet

SKIPP biedt storytelling films, animaties, design en ruime expertise in strategie en online marketing.

Maatwerk

Wij werken nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat hun video’s en animaties op maat zijn gemaakt voor hun specifieke doeleinden.

Creative video agency contact

Leon Toeset
Strateeg / Concept ontwikkeling

Even sparren?

Of even een prijs opvragen? Neem dan contact op met mij! Ik help je graag vrijblijvend.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Wanneer kunnen wij je het beste bereiken?

Even sparren?
Bel ons: +31 (0)88 141 14 14

X