Skip to main content

Corporate video
laten maken

Wij ontwikkelen unieke, boeiende merk content die het bewustzijn vergroot, draagvlak creëert en je merk succesvol positioneert.

Een corporate video blijft beter hangen dan tekst

Ze zeggen wel eens “beelden zeggen meer dan 1000 woorden”. Daar doen we nog even een schepje bovenop. Wist je dat mensen beelden tot 60.000 keer keer sneller opslaan in het brein dan tekst?

De kans dat een corporate video blijft hangen is dus vele malen groter. Google anticipeert hierop. De zoekmachine indexeert video’s namelijk 50 keer beter dan tekst. Zet je een corporate video in, dan rank je dus hoger in Google en word je sneller gevonden!

Dit is waarom klanten kiezen voor SKIPP
Creative Video Agency Amsterdam

Doelgericht

Wij leveren sterke storytelling content en strategie. Binnen planning en binnen budget. Haalbaar én hanteer maken is het doel.

Flexibel

We denken met je mee. Wij bewegen mee. Vanuit jouw marketingstrategie met altijd één oog op de bal.

Compleet

SKIPP biedt storytelling films, animaties, design en ruime expertise in strategie en online marketing.

Maatwerk

Wij werken nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat hun video’s en animaties op maat zijn gemaakt voor hun specifieke doeleinden.

Creative video agency contact

Leon Toeset
Strategie & Conceptontwikkeling

Even sparren?

Of even een prijs opvragen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag vrijblijvend.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Wanneer kunnen wij je het beste bereiken?

Behaal hogere conversies met een Corporate video

Doordat beelden beter blijven hangen, gaat je doelgroep na het zien van je corporate video ook sneller over tot actie. Ze willen je beter leren kennen, gaan je website bekijken en willen je product of dienst uiteindelijk aanschaffen. Dat leidt dus tot een versterking van de band met je doelgroep én tot hogere conversies.

Wil je meer weten over hoe wij onze marketing campagnes inrichten met content in elke stap van de customer journey? Neem dan contact op met een van onze marketeers!

Veel gestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een corporate video?

De meeste corporate videos worden binnen twee weken geproduceerd bij SKIPP. Dat is vanaf het moment dat we de eerste kick-off hebben gehad. Dit kan alleen als de opdrachtgever snel reageert op onze voorstellen. Het kan dus wel maar een doorlooptijd van 3 tot 4 weken is reëler. 

Heb je hem snel nodig? Bel ons dan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Maken jullie video’s in verschillende talen?

Ja, dat doen we heel vaak. Bij SKIPP hebben we een netwerk van honderden professionele native voice-overs die over de hele wereld verspreid zijn. Wij kunnen jouw video’s dan ook in 72 verschillende talen opleveren. 

Dit kan dus met een voice-over, met ondertiteling of een combi van beide.

Wat is de ideale lengte van een corporate video?

De meeste corporate videos worden gebruikt in online campagnes. Onze marketingexperts adviseren je om de video te maken met een lengte van maximaal 40 seconden met daarbij een variant van 15 seconden. 

Zit je in een andere fase van de customer journey en wil je de kijker meer informeren of gedetailleerde informatie geven? Dan mag de corporate video gerust 120 seconden duren.

Wil je eens vrijblijvend sparren met een van onze marketeers, bel ons dan!

Waarom zou ik voor SKIPP kiezen?

Bij SKIPP hebben we al meer dan 2500 succesvolle producties opgeleverd. Wij werken van strategie & concept naar creatie. Dat zorgt ervoor dat we geen 12 in een dozijn videos maken maar elke video zijn eigen unieke eigenschappen heeft die aansluiten bij jullie doelstellingen en positionering.  Daarom is onze kick-off essentieel en komen we dus niet zomaar even leuke beelden schieten.

Wat kost een corporate video?

Een vaak gestelde vraag die makkelijk te beantwoorden is zolang we maar genoeg informatie verzamelen. De prijs van een corporate video is afhankelijk van verschillende factoren. Gaan we gebruik maken van acteurs, een studio, meerdere draaidagen, schrijven wij het script, enz. 

Die inschatting kunnen we goed maken als we elkaar gesproken hebben. Met een paar simpele vragen kunnen we al snel een indicatie geven. 

Ga er vanuit dat onze corporate videos beginnen vanaf 3.500-5.000 euro. En daar maken we echt al hele mooie video’s voor!

Bel ons even voor een vrijblijvende indicatie!

Een corporate video laten maken? Zo werken wij:

Laat je een corporate video maken bij SKIPP  dan levert je dat veel meer op dan alleen een video. We verdiepen ons niet alleen in je product of dienst, maar ook in je bedrijf en merk.

Voordat we voor je aan de slag gaan, willen we precies weten waar je bedrijf voor staat en wat je boodschap is, je doelstelling, waar ga je de video inzetten? Daarna sparren we samen over een strategie en concept waarna we een vertaalslag maken naar creatie. Zo ben jij verzekert van een goed scorende en onderscheidende bedrijfsfilm. 

We betrekken je bij het hele proces, ook de opnames en totstandkoming van de corporate video. Alleen zo komen we tot het beste resultaat.

Wil je het maximale uit je product video halen? Laat onze specialisten dan ook meedenken over je marketingstrategie en optimalisatie van je productpagina’s.

Our partners and friends

Van zorg tot IT of consulting agency: ieder merk kan scoren met onze video’s. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken.

Mooie merken aan het woord:

EDB postgres testimonial corporate video

Rose Mensink

Director EMEA Marketing / EnterpriseDB

“On time delivery, messaging skills, great visual output, great collaboration, hands-on mentality, quick turnaround, that’s what the guys from SKIPP bring to our rapidly expanding global business.”

Willis Towers Watson testimonial corporate video

Danny de Gier

Head of Marketing Western Europe / Willis Towers Watson

“Wat SKIPP kenmerkt is de wendbaarheid en het commitment om goed werk te leveren.

Snel acteren en reageren op onze wensen, dat zie je ook terug in de kwaliteit!”

Willis Towers Watson testimonial corporate video

Robert Keller

Global Managing Director / Transus EDI

“Wat mij bijblijft is het gevoel dat er echt moeite gedaan werd om zich te verdiepen in onze business.

En dat de ideeën die vervolgens uitgeschreven werden, helemaal aansloten. Dat werkte heel duidelijk en leidde tot een echt goed eindproduct.”

  Neem contact op met Robin

  Ik help je graag verder!

  Robin Gatsonides
  Creative Lead

  Don’t be shy, say hi!

  Meer weten of gewoon
  even sparren?

  Of maak je liever een
  vrijblijvende afspraak?

  +31 (0)88 141 14 14

  Even sparren?
  Bel ons: +31 (0)88 141 14 14

  X