Skip to main content

Testimonial video
laten maken

Laat je huidige klanten je potentiële klanten overtuigen met een testimonial video.

Overtuig je potentiële klanten met een testimonial

Productvideo laten maken

Laat je huidige klanten je potentiële klanten ervan overtuigen dat ze jouw product of dienst nodig hebben via een testimonial video! Mensen gaan af op ervaringen van anderen. Dat blijkt wel uit de cijfers: een kwart van alle aankopen wordt bepaald door de inhoud van een testimonial. 

Mond-tot-mond-reclame is en blijft de beste marketingtool. Laat dus liever je klanten roepen hoe goed jouw product is in plaats van dat je dat zelf doet. Doe dat anno nu door een klant testimonial video te laten maken!

Dit is waarom klanten kiezen voor SKIPP
Creative Video Agency Amsterdam

Doelgericht

Wij leveren sterke storytelling content en strategie. Binnen planning en binnen budget. Haalbaar én hanteer maken is het doel.

Flexibel

We denken met je mee. Wij bewegen mee. Vanuit jouw marketingstrategie met altijd één oog op de bal.

Compleet

SKIPP biedt storytelling films, animaties, design en ruime expertise in strategie en online marketing.

Maatwerk

Wij werken nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat hun video’s en animaties op maat zijn gemaakt voor hun specifieke doeleinden.

Creative video agency contact

Leon Toeset
Strateeg / Concept ontwikkeling

Even sparren?

Of even een prijs opvragen? Neem dan contact op met mij! Ik help je graag vrijblijvend.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Wanneer kunnen wij je het beste bereiken?

Ervaringsverhaal in de vorm van een testimonial video

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Dat geldt ook voor testimonials. Waarom? Omdat beeld geloofwaardiger is. In een testimonial video zie je emotie: een blije klant die fijn gebruikmaakt van je product.

Maar het moet geen complimenten regen worden. Dat werkt juist averechts. Het verhaal moet authentiek zijn. Het is belangrijk dat je klant in de testimonial video echt zijn ervaring met je product of dienst vertelt.

Laat de klant bijvoorbeeld vertellen welk probleem je hebt opgelost of twijfels die je hebt weggenomen. En laat hem afsluiten met een grappige anekdote. Humor is key!

Kortom, video testimonials versterken het vertrouwen, vergroten de geloofwaardigheid en wekken interesse op, wat uiteindelijk kan leiden tot hogere conversiepercentages voor jouw merk of dienst.

Veel gestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een testimonial video?

De meeste productvideo’s worden binnen twee weken geproduceerd bij SKIPP. Dat is vanaf het moment dat we de eerste kick-off hebben gehad. Dit kan alleen als de opdrachtgever snel reageert op onze voorstellen. Het kan dus wel maar een doorlooptijd van 3 tot 4 weken is reëler. 

Heb je hem snel nodig? Bel ons dan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Hoe gebruik je een testimonial video in een campagne?

Ja, dat doen we heel vaak. Bij SKIPP hebben we een netwerk van honderden professionele native voice-overs die over de hele wereld verspreid zijn. Wij kunnen jouw video’s dan ook in 72 verschillende talen opleveren. 

Dit kan dus met een voice-over, met ondertiteling of een combi van beide.

Wat is de ideale lengte van een testimonial video?

De meeste productievideo’s worden gebruikt in online campagnes. Onze marketingexperts adviseren je om de video te maken met een lengte van maximaal 40 seconden met daarbij een variant van 15 seconden. 

Zit je in een andere fase van de customer journey en wil je de kijker meer informeren of gedetailleerde informatie geven? Dan mag de productvideo gerust 120 seconden duren.

Wil je eens vrijblijvend sparren met een van onze marketeers, bel ons dan!

Waarom zou ik voor SKIPP kiezen?

Bij SKIPP hebben we al meer dan 2500 succesvolle producties opgeleverd. Wij werken van strategie & concept naar creatie. Dat zorgt ervoor dat we geen 12 in een dozijn videos maken maar elke video zijn eigen unieke eigenschappen heeft die aansluiten bij jullie doelstellingen en positionering.  Daarom is onze kick-off essentieel en komen we dus niet zomaar even leuke beelden schieten.

Wat kost een testimonial video?

Een vaak gestelde vraag die makkelijk te beantwoorden is zolang we maar genoeg informatie verzamelen. De prijs van een productvideo is afhankelijk van verschillende factoren. Gaan we gebruik maken van acteurs, een studio, meerdere draaidagen, schrijven wij het script, enz. 

Die inschatting kunnen we goed maken als we elkaar gesproken hebben. Met een paar simpele vragen kunnen we al snel een indicatie geven. 

Ga er vanuit dat onze productvideo’s beginnen vanaf 3.500-5.000 euro. En daar maken we echt al hele mooie video’s voor!

Bel ons even voor een vrijblijvende indicatie!

Een testimonial video laten maken? Zo werken wij:

Laat je een testimonial video maken bij SKIPP dan levert je dat veel meer op dan alleen een video. We verdiepen ons niet alleen in je product of dienst, maar ook in je bedrijf en merk.

Voordat we voor je aan de slag gaan, willen we precies weten waar je bedrijf voor staat en wat je boodschap is, je doelstelling, waar ga je de video inzetten? Daarna sparren we samen over een strategie en concept waarna we een vertaalslag maken naar creatie. Zo ben jij verzekert van een goed scorende testimonial video. 

We betrekken je bij het hele proces, ook de opnames en totstandkoming van de testimonial video. Alleen zo komen we tot het beste resultaat.

Wil je het maximale uit je product video halen? Laat onze specialisten dan ook meedenken over je marketingstrategie en optimalisatie van je website pagina’s.

Our partners and friends

Van zorg tot IT of consulting agency: ieder merk kan scoren met onze video’s. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken.

Mooie merken aan het woord:

EDB postgres testimonial corporate video

Rose Mensink

Director EMEA Marketing / EnterpriseDB

“On time delivery, messaging skills, great visual output, great collaboration, hands-on mentality, quick turnaround, that’s what the guys from SKIPP bring to our rapidly expanding global business.”

Willis Towers Watson testimonial corporate video

Danny de Gier

Head of Marketing Western Europe / Willis Towers Watson

“Wat SKIPP kenmerkt is de wendbaarheid en het commitment om goed werk te leveren.

Snel acteren en reageren op onze wensen, dat zie je ook terug in de kwaliteit!”

Willis Towers Watson testimonial corporate video

Robert Keller

Global Managing Director / Transus EDI

“Wat mij bijblijft is het gevoel dat er echt moeite gedaan werd om zich te verdiepen in onze business.

En dat de ideeën die vervolgens uitgeschreven werden, helemaal aansloten. Dat werkte heel duidelijk en leidde tot een echt goed eindproduct.”

  SKIPP creative agency amsterdam contact

  Ik help je graag verder!

  Robin Gatsonides
  Creative Lead

  Don’t be shy, say hi!

  Meer weten of gewoon
  even sparren?

  Of maak je liever een
  vrijblijvende afspraak?

  +31 (0)88 141 14 14

  Even sparren?
  Bel ons: +31 (0)88 141 14 14

  X