Skip to main content

Interactive video

In een interactieve video bepaalt de kijker zelf hoe de video verloopt. Dit zorgt voor meer en langere betrokkenheid met je doelgroep. SKIPP helpt je graag.

Geef je kijkers de keuze met een interactieve video!

Interactive video laten maken

In een interactieve video kan de kijker in de video klikken en zelf bepalen wat hij te zien krijgt. Hoe gaaf is dat!? Door de conversie interacties creëer je meer en langere betrokkenheid bij je kijkers. Je kijker zorgt er namelijk zelf voor dat de inhoud altijd aansluit op zijn wensen. SKIPP maakt zowel interactieve als personalized video.

Dit is waarom klanten kiezen voor SKIPP
Creative Video Agency Amsterdam

Doelgericht

Wij leveren sterke storytelling content en strategie. Binnen planning en binnen budget. Haalbaar én hanteer maken is het doel.

Flexibel

We denken met je mee. Wij bewegen mee. Vanuit jouw marketingstrategie met altijd één oog op de bal.

Compleet

SKIPP biedt storytelling films, animaties, design en ruime expertise in strategie en online marketing.

Maatwerk

Wij werken nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat hun video’s en animaties op maat zijn gemaakt voor hun specifieke doeleinden.

Creative video agency contact

Leon Toeset
Strateeg / Concept ontwikkeling

Even sparren?

Of even een prijs opvragen? Neem dan contact op met mij! Ik help je graag vrijblijvend.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Wanneer kunnen wij je het beste bereiken?

Interactive video maken met branching

Een interactieve video die is gemaakt met branching is opgebouwd uit een interactieve structuur.

We voegen keuzemomenten in de video toe. De kijker kiest dus zelf wat hij verder gaat zien. Een lange betrokkenheid gegarandeerd, want de kijker zorgt zelf dat de inhoud aansluit op de informatie die hij zoekt.

Resultaat: video’s worden vaker helemaal uitgekeken en dat zorgt weer voor meer tevreden klanten.

Interactive video maken met overlay

Een interactieve film die met overlay is gemaakt bestaat uit interactieve lagen. Dit zijn lagen die je over de video plaatst.

Voorbeelden zijn pop-up vensters met extra informatie, invulformulieren of een ‘Neem nu contact op’-knop. Met een video met overlay creëer je dus de juiste interactie met je klanten als je ze wilt aanzetten tot actie.

Daarom werkt deze vorm perfect voor het genereren van een call to action.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van interactieve video?

Interactieve video heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele video. Zo is interactieve video vaak meer boeiend en memorabel voor kijkers.

Bovendien kan interactieve video worden gebruikt om informatie op een meer effectieve manier over te brengen. Kijkers blijven bovendien langer naar je video kijken.

Waar kan ik interactive video gebruiken?

Interactieve video kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan doeleinden, zoals marketing, onderwijs en entertainment.

Zo kan interactieve video worden gebruikt om producten of diensten te promoten, om kennis over te brengen of om mensen te vermaken of informeren.

Wat zijn de toekomstperspectieven van interactieve video?

Interactieve video is een relatief nieuw medium, maar het heeft de potentie om een grote impact te hebben op de manier waarop we video bekijken.

Naar verwachting zal interactieve video in de toekomst steeds populairder worden. Bij SKIPP produceren wij al veel interactive video’s voor verschillende merken.
Wil je weten of interactive video’s ook voor jouw merk geschikt zijn? Neem dan contact met ons op!

Waarom zou ik voor SKIPP kiezen?

Bij SKIPP hebben we al meer dan 2500 succesvolle producties opgeleverd. Wij werken van strategie & concept naar creatie. Dat zorgt ervoor dat we geen 12 in een dozijn videos maken maar elke video zijn eigen unieke eigenschappen heeft die aansluiten bij jullie doelstellingen en positionering.  Daarom is onze kick-off essentieel en komen we dus niet zomaar even leuke beelden schieten.

Wat kost een interactive video?

De kosten van een interactieve video variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de lengte van de video, de complexiteit van de interactie en de ervaring van het productieteam. Bij ons beginnen de kosten van een interactieve video bij ongeveer 5.000 euro. Voor complexere interacties of video’s met een langere lengte kunnen de kosten oplopen tot 15.000 euro of meer.

Hier zijn enkele van de factoren die de kosten van een interactieve video kunnen beïnvloeden:

 • Lengte van de video: Hoe langer de video, hoe hoger de kosten.
 • Complexiteit van de interactie: Hoe complexer de interactie, hoe hoger de kosten.
 • Ervaring van het productieteam: Een ervaren productieteam zoals SKIPP kan sneller en efficiënter werken, wat de kosten kan verlagen.
 • Gebruikte technologie: De gebruikte technologie kan ook de kosten beïnvloeden. Sommige technologieën zijn duurder dan andere.

Als je een interactieve video wilt laten maken, is het belangrijk om een ​​kostenraming op te vragen. Wij helpen je daar graag bij! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een interactive video laten maken?
Zo werken wij:

Laat je een interactive video maken bij SKIPP dan levert je dat veel meer op dan alleen een video. We verdiepen ons niet alleen in je product of dienst, maar ook in je bedrijf en merk.

Voordat we voor je aan de slag gaan, willen we precies weten waar je bedrijf voor staat en wat je boodschap is, je doelstelling, waar ga je de video inzetten? Daarna sparren we samen over een strategie en concept waarna we een vertaalslag maken naar creatie. Zo ben jij verzekert van een goed scorende interactive video. 

We betrekken je bij het hele proces, ook de opnames of totstandkoming van de interactive video. Alleen zo komen we tot het beste resultaat.

Wil je het maximale uit je interactive video halen? Laat onze specialisten dan meedenken over de verschillende stappen in de video en interactieve onderdelen die we kunnen gebruiken.

Our partners and friends

Van zorg tot IT of consulting agency: ieder merk kan scoren met onze video’s. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken.

Mooie merken aan het woord:

EDB postgres testimonial corporate video

Rose Mensink

Director EMEA Marketing / EnterpriseDB

“On time delivery, messaging skills, great visual output, great collaboration, hands-on mentality, quick turnaround, that’s what the guys from SKIPP bring to our rapidly expanding global business.”

Willis Towers Watson testimonial corporate video

Danny de Gier

Head of Marketing Western Europe / Willis Towers Watson

“Wat SKIPP kenmerkt is de wendbaarheid en het commitment om goed werk te leveren.

Snel acteren en reageren op onze wensen, dat zie je ook terug in de kwaliteit!”

Willis Towers Watson testimonial corporate video

Robert Keller

Global Managing Director / Transus EDI

“Wat mij bijblijft is het gevoel dat er echt moeite gedaan werd om zich te verdiepen in onze business.

En dat de ideeën die vervolgens uitgeschreven werden, helemaal aansloten. Dat werkte heel duidelijk en leidde tot een echt goed eindproduct.”

  SKIPP creative agency amsterdam contact

  Ik help je graag verder!

  Robin Gatsonides
  Creative Lead

  Don’t be shy, say hi!

  Meer weten of gewoon
  even sparren?

  Of maak je liever een
  vrijblijvende afspraak?

  +31 (0)88 141 14 14

  Even sparren?
  Bel ons: +31 (0)88 141 14 14

  X