Skip to main content

Commercial
laten maken

Visuele Storytelling
Wij Transformeren jouw Ideeën naar
Boeiende Video Commercials

Impact genereren
met onze commercials

Heb je weleens nagedacht hoe je het beste de beleving van je product overbrengt? Inderdaad, met een commercial. Zo weet de kijker binnen enkele seconden meteen wat hij of zij aan je product of dienst heeft. Bij SKIPP brengen we je commercial graag tot leven.

Dit is waarom klanten kiezen voor SKIPP
Creative Video Agency Amsterdam

Doelgericht

Wij leveren sterke storytelling content en strategie. Binnen planning en binnen budget. Haalbaar én hanteer maken is het doel.

Flexibel

We denken met je mee. Wij bewegen mee. Vanuit jouw marketingstrategie met altijd één oog op de bal.

Compleet

SKIPP biedt storytelling films, animaties, design en ruime expertise in strategie en online marketing.

Maatwerk

Wij werken nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat hun video’s en animaties op maat zijn gemaakt voor hun specifieke doeleinden.

Creative video agency contact

Rene Hoogendoorn
Video Strateeg

Even sparren?

Of even een prijs opvragen? Neem dan contact op met mij! Ik help je graag vrijblijvend.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Wanneer kunnen wij je het beste bereiken?

Laat ons bij SKIPP een krachtige commercial voor je ontwikkelen.

Bij ons staat een succesvolle commercial gelijk aan een doordachte creatieve aanpak. Binnen een kort tijdsbestek willen wij dat jouw doelgroep overtuigd raakt van jouw product, merk of dienst. Voordat we aan de daadwerkelijke productie beginnen, zorgen wij ervoor dat we grondig zijn voorbereid.

Onze aanpak begint met een diepgaande analyse van jullie bedrijf, merk, product en/of dienst en uiteraard jullie doelgroep. Wij streven ernaar te begrijpen waar jouw doelgroep zich bevindt, zodat onze marketingexperts strategisch advies kunnen geven over de meest effectieve kanalen voor de verspreiding van de Commercial.

Vervolgens organiseren wij een gezamenlijke brainstormsessie waarin we samen de strategie, het design en het concept bespreken. Hieruit ontstaat een solide basis voor de verdere ontwikkeling van de commercial.

Wij gaan aan de slag met het opstellen van een script en storyboard en betrekken jou natuurlijk bij het proces. Op deze manier ben je volledig op de hoogte van hoe wij jouw boodschap visueel willen overbrengen. Na jouw goedkeuring gaan we over tot de opnamefase.

Veel gestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een Commercial?

De doorlooptijd voor het produceren van een commercial bij SKIPP varieert, afhankelijk van de complexiteit en omvang van het project.

Na het initiële overleg en brainstormsessie stellen we een strategie, design en concept op, wat doorgaans enkele dagen tot een week in beslag neemt. Het opstellen van het script en storyboard, inclusief jouw feedback, vergt meestal nog een week.

De daadwerkelijke opname en montage kunnen vervolgens enkele weken in beslag nemen, waarbij we streven naar een zorgvuldig en hoogwaardig eindresultaat.

Heb je hem snel nodig? Bel ons dan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Maken jullie video’s in verschillende talen?

Ja, dat doen we heel vaak. Bij SKIPP hebben we een netwerk van honderden professionele native voice-overs die over de hele wereld verspreid zijn. Wij kunnen jouw video’s dan ook in 72 verschillende talen opleveren. 

Dit kan dus met een voice-over, met ondertiteling of een combi van beide.

Wat is de ideale lengte van een commercial?

De ideale lengte van een commercial video varieert afhankelijk van het doel, de doelgroep en het platform waarop de video wordt verspreid. Over het algemeen streven marketeers echter naar een duur van 15 tot 60 seconden.

Korte en krachtige commercials hebben de neiging om de aandacht van de kijkers beter vast te houden, vooral in een tijdperk waarin de aandachtsspanne vaak beperkt is.

Voor online platforms zoals sociale media wordt vaak een nog kortere duur aanbevolen, zoals 15 tot 30 seconden, om effectief te zijn in het vastleggen van de interesse van de kijkers. Het is essentieel om de boodschap snel en duidelijk over te brengen om impact te hebben binnen de beperkte tijdsspanne van een commercial.

Waarom zou ik voor SKIPP kiezen?

Bij SKIPP hebben we al meer dan 2500 succesvolle producties opgeleverd. Wij werken van strategie & concept naar creatie. Dat zorgt ervoor dat we geen 12 in een dozijn videos maken maar elke video zijn eigen unieke eigenschappen heeft die aansluiten bij jullie doelstellingen en positionering.  Daarom is onze kick-off essentieel en komen we dus niet zomaar even leuke beelden schieten.

Wat kost een commercial?

Een vaak gestelde vraag die makkelijk te beantwoorden is zolang we maar genoeg informatie verzamelen. De prijs van een commercial is afhankelijk van verschillende factoren. Gaan we gebruik maken van acteurs, een studio, meerdere draaidagen, schrijven wij het script, locaties, enz. 

Die inschatting kunnen we goed maken als we elkaar gesproken hebben. Met een paar simpele vragen kunnen we al snel een indicatie geven. 

Ga er vanuit dat onze commercials beginnen vanaf 5.000 euro. En daar maken we echt al hele mooie video’s voor!

Bel ons even voor een vrijblijvende indicatie!

Een commercial laten maken? Zo werken wij:

Bij SKIPP gaan wij de uitdaging aan om een impactvolle commercial te produceren die voldoet aan jouw hoogste verwachtingen.

Ons ervaren team van filmprofessionals staat klaar, gewapend met state-of-the-art apparatuur, om een spectaculaire visuele ervaring te creëren. In de montagefase, voegen wij niet alleen de beelden samen, maar weven we ook een verfijnde mix van een professionele voice-over, geluid en animatie in elkaar.

Het resultaat is een hoogwaardig eindproduct dat jouw boodschap op een onvergetelijke manier tot leven brengt. Kies voor SKIPP en maak jouw commerciële visie werkelijkheid.

Wil je het maximale uit je commercial halen? Laat onze specialisten dan ook meedenken over je marketingstrategie en optimalisatie van je campagne en strategie.

Our partners and friends

Van zorg tot IT of consulting agency: ieder merk kan scoren met onze video’s. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken.

Mooie merken aan het woord:

EDB postgres testimonial corporate video

Rose Mensink

Director EMEA Marketing / EnterpriseDB

“On time delivery, messaging skills, great visual output, great collaboration, hands-on mentality, quick turnaround, that’s what the guys from SKIPP bring to our rapidly expanding global business.”

Willis Towers Watson testimonial corporate video

Danny de Gier

Head of Marketing Western Europe / Willis Towers Watson

“Wat SKIPP kenmerkt is de wendbaarheid en het commitment om goed werk te leveren.

Snel acteren en reageren op onze wensen, dat zie je ook terug in de kwaliteit!”

Willis Towers Watson testimonial corporate video

Robert Keller

Global Managing Director / Transus EDI

“Wat mij bijblijft is het gevoel dat er echt moeite gedaan werd om zich te verdiepen in onze business.

En dat de ideeën die vervolgens uitgeschreven werden, helemaal aansloten. Dat werkte heel duidelijk en leidde tot een echt goed eindproduct.”

  SKIPP creative agency amsterdam contact

  Ik help je graag verder!

  Nasser al Kamouchi
  Senior Video Strateeg

  Don’t be shy, say hi!

  Meer weten of gewoon
  even sparren?

  Of maak je liever een
  vrijblijvende afspraak?

  +31 (0)88 141 14 14

  Even sparren?
  Bel ons: +31 (0)88 141 14 14

  X