Skip to main content

Ons team van specialisten

In een wereld vol visuele ruis produceert ons team heldere en betekenisvolle content, waarmee we niet alleen merken laten groeien, maar ook de emotionele banden tussen merken en hun publiek versterken.

SKIPP is a Whello Group company

Binnen de Whello Group, een collectief van creatieve labels voor ondernemend Nederland, staat SKIPP als lichtend voorbeeld voor effectieve groei. Samen met de Whello Group labels, waaronder Branding a Better World, Whello Digital Marketing Agency, BureauTekst, en Livestream Solutions, vormen we een krachtige alliantie van diverse disciplines.

Samen met onze partners in de Whello Group zijn we toegewijd aan het vormgeven van een betere wereld door middel van merkimpact.

Of het nu gaat om het kracht bijzetten van jouw verhaal, merk of product door Whello Digital Agency, je merk duurzaam te positioneren door Branding a Better World, de juiste merktaal te ontwikkelen met de teksten BureauTekst, het creëren van onvergetelijke live ervaringen met Livestream Solutions, of het verkennen van nieuwe hoogten in visuele creativiteit met SKIPP Creative Video Agency, wij zijn hier om de groei van mooie merken te stimuleren. Ontdek de unieke kracht van onze groep en laat je merk groeien met Whello Group.

Kijk voor meer informatie op whello.group

Creative video agency contact

Lieke Switzner
Video strateeg

Vind je het leuk om met een van onze teamleden te sparren?

Of even een prijs opvragen? Neem dan contact op met ons op! Wij helpen je graag vrijblijvend.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Wanneer kunnen wij je het beste bereiken?

Even sparren?
Bel ons: +31 (0)88 141 14 14

X