Skip to main content

Dronevideo
laten maken

Ben je op zoek naar een uniek videoconcept? Laat een drone film maken! Een drone video werkt voor ieder doeleinde. SKIPP helpt je hier graag bij.

Laat een drone film maken en blaas je kijkers omver

Met een drone film neem je je kijkers in vogelperspectief mee in jouw bedrijf, je evenement of product.

Dat levert verbluffende shots op. Een drone geeft een extra dimensie aan beelden en producties en dat levert schitterende video’s op. Bij SKIPP hebben wij gecertificeerde dronepiloten in-house voor het opleveren van een unieke video.

Dit is waarom klanten kiezen voor SKIPP
Creative Video Agency Amsterdam

Doelgericht

Wij leveren sterke storytelling content en strategie. Binnen planning en binnen budget. Haalbaar én hanteer maken is het doel.

Flexibel

We denken met je mee. Wij bewegen mee. Vanuit jouw marketingstrategie met altijd één oog op de bal.

Compleet

SKIPP biedt storytelling films, animaties, design en ruime expertise in strategie en online marketing.

Maatwerk

Wij werken nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat hun video’s en animaties op maat zijn gemaakt voor hun specifieke doeleinden.

Creative video agency contact

Leon Toeset
Strateeg / Concept ontwikkeling

Even sparren?

Of even een prijs opvragen? Neem dan contact op met mij! Ik help je graag vrijblijvend.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Wanneer kunnen wij je het beste bereiken?

Ontdek de Toegevoegde Waarde van Drone Beelden in Jouw Videoproductie!

Drones bieden een uniek perspectief dat voorheen alleen mogelijk was met dure helikopters. Ze voegen een nieuwe dimensie toe aan je video’s en openen de deur naar ondenkbare creatieve mogelijkheden.

Maak adembenemende luchtopnames die je verhaal tot leven brengen en geef je producties een spectaculaire en professionele uitstraling. Drones betoveren en houden de kijkers vast, waardoor je boodschap indrukwekkend overkomt met blijvende impact.

Leg moeiteloos uitgestrekte landschappen, stadsgezichten en andere omgevingen vast, waardoor je video’s visueel meeslepender worden en het publiek zich deel voelt uitmaken van de ervaring.

Daarnaast benadrukken drone beelden de schaal en omvang van projecten, zoals infrastructuur, evenementen en bedrijfspanden.

Ontdek de toegevoegde waarde van drone beelden

Ze vergroten de zichtbaarheid van je bedrijf of merk in zoekresultaten, omdat zoekmachines waarde hechten aan unieke en boeiende video-inhoud.

Ontdek de onderschatte meerwaarde van drone beelden en geef jouw videoproducties de boost die ze verdienen! Waar wacht je nog op?

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het gebruik van drone video beelden in een videoproductie?

Drone video beelden kunnen je video’s een uniek en dynamisch perspectief geven. Ze kunnen ook worden gebruikt om grote gebieden vast te leggen die anders moeilijk of onmogelijk te filmen zouden zijn.

Bovendien geven drone video beelden je video’s een professionele uitstraling.

Wat zijn de kosten van het gebruik van drone video beelden in een videoproductie?

De kosten van het gebruik van drone video beelden in een videoproductie variëren afhankelijk van de drone, de camera en de plaats waar we gaan filmen.

Als we moeten filmen binnen een no-fly zone (In de buurt van een vliegveld) dan moeten we hiervoor vergunning aanvragen en in rechtstreeks contact staan met de verkeerstoren. Dat is allemaal mogelijk maar kost wel iets meer. In het algemeen zijn drone video beelden echter relatief betaalbaar en liggen tussen de 500 en 2.000 euro afhankelijk van de locatie. 

Maken jullie zelf drone video’s?

Ja, dat doen wij zelf. Wij hebben gecertificeerde drone piloten in dienst die in 80% van de gevallen mogen vliegen in Europa. In bijzonder gevallen zoals no-fly zones werken wij met een vaste partner die ons assisteert.

Waarom zou ik voor SKIPP kiezen?

Bij SKIPP hebben we al meer dan 2500 succesvolle producties opgeleverd. Wij werken van strategie & concept naar creatie. Dat zorgt ervoor dat we geen 12 in een dozijn videos maken maar elke video zijn eigen unieke eigenschappen heeft die aansluiten bij jullie doelstellingen en positionering.  Daarom is onze kick-off essentieel en komen we dus niet zomaar even leuke beelden schieten.

Een drone video laten maken? Zo werken wij:

Een productvideo laten maken.

Laat je een drone video maken bij SKIPP dan levert je dat veel meer op dan alleen een video. We verdiepen ons niet alleen in de technische aspecten, maar ook in je bedrijf en merk.

Voordat we voor je aan de slag gaan, willen we precies weten waar je bedrijf voor staat en wat je boodschap is, je doelstelling, waar ga je de video inzetten? Daarna sparren we samen over een strategie en concept waarna we een vertaalslag maken naar creatie. Zo ben jij verzekert van een goed scorende drone video. 

We betrekken je bij het hele proces, ook de opnames of totstandkoming van de drone video. Alleen zo komen we tot het beste resultaat.

Wil je het maximale uit je drone video halen? Laat onze specialisten dan ook meedenken over je marketingstrategie en optimalisatie van je productpagina’s.

Our partners and friends

Van zorg tot IT of consulting agency: ieder merk kan scoren met onze video’s. Dit zijn een paar van onze klanten waar we vaak voor werken.

Mooie merken aan het woord:

EDB postgres testimonial corporate video

Rose Mensink

Director EMEA Marketing / EnterpriseDB

“On time delivery, messaging skills, great visual output, great collaboration, hands-on mentality, quick turnaround, that’s what the guys from SKIPP bring to our rapidly expanding global business.”

Willis Towers Watson testimonial corporate video

Danny de Gier

Head of Marketing Western Europe / Willis Towers Watson

“Wat SKIPP kenmerkt is de wendbaarheid en het commitment om goed werk te leveren.

Snel acteren en reageren op onze wensen, dat zie je ook terug in de kwaliteit!”

Willis Towers Watson testimonial corporate video

Robert Keller

Global Managing Director / Transus EDI

“Wat mij bijblijft is het gevoel dat er echt moeite gedaan werd om zich te verdiepen in onze business.

En dat de ideeën die vervolgens uitgeschreven werden, helemaal aansloten. Dat werkte heel duidelijk en leidde tot een echt goed eindproduct.”

  SKIPP creative agency amsterdam contact

  Ik help je graag verder!

  Shanou Elenbaas
  Creative Producer

  Don’t be shy, say hi!

  Meer weten of gewoon
  even sparren?

  Of maak je liever een
  vrijblijvende afspraak?

  +31 (0)88 141 14 14

  Even sparren?
  Bel ons: +31 (0)88 141 14 14

  X