Mobiele video

Je kent het wel in de trein of op de achterbank een serie of video kijken op je mobiel. We kijken steeds meer video’s maar minder op het traditionele beeldscherm. Tegenwoordig hebben we de video gewoon mee in de broekzak op onze smartphone. Maar video kijken op een mobiel apparaat vraagt om een andere manier van video’s produceren en plaatsen. Zo kiezen velen bedrijven er tegenwoordig voor om de video’s verticaal te maken.

Superslim natuurlijk, want het is de meest natuurlijke manier om je telefoon verticaal vast te pakken. Scrol je dus op de tijdlijn van Facebook, Instagram en Snapchat kan je gemakkelijker een verticale video bekijken.

Het is dus belangrijk om videocontent te maken die tot de verbeelding spreekt en eigenlijk geen geluid nodig heeft. Neem een voorbeeld aan Facebook. De video’s die je tegen komt worden weergeven zonder geluid. Er is een mogelijkheid om de video af te spelen met geluid, maar dat gebeurt in de meeste gevallen niet. Mocht de video echt tekst nodig hebben dan kun je de video voorzien van ondertiteling. Het aantal mobiele kijkers maakt dus een enorme groei. 

Maar waar kies je nu voor? Je kijkt een video op verschillende momenten op de dag. Zo zijn korte video’s prima voor verticaal kijkplezier, terwijl langere video’s en series toch vaak horizontaal gemaakt en ook zo bekeken worden. Een lastige opgave dus. Maar wel een tijdelijke investering die zich meer dan terug zal betalen. 

Ook groeien met effectieve video marketing? Stuur ons dan een berichtje! 

Moermanskkade 301
1013 BC Amsterdam
The Netherlands

+31 (0)88 141 14 14
h
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacy verklaring
Cookie verklaring
Disclaimer
Leveringsvoorwaarden

SKIPP ® Creative Video Agency © 2022

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.