Skip to main content

Circular&Co

Converterende product- en campagnevideo’s

 

Klant: Circulair & Co
Bureau: SKIPP Creative Video Agency

Branding en positionering: Branding a better World
Marketing Agency: Whello
Casting & acteurs: Shootz

Drinkbeker Circular&Co

Drinkbekers van Circular&Co

Circulair & Co streeft ernaar om de impact van wegwerpplastic te verminderen door hun innovatieve, circulaire drinkbeker op de markt te brengen.

De doelstelling van de video campagne was om bewustzijn te creëren rond de milieuvriendelijke eigenschappen van de beker en de veelzijdige toepassingen ervan in het dagelijks leven te demonstreren.

Dit project in het kort:

  • Videostrategie met circulaire propositie
  • Videoproductie – Voordelen van de drinkbekers en impact op klimaat
  • Motion graphics – Dynamische teksten in beeld.
  • Campagne met Google Ads, Social ads en SEO door onze eigen marketing agency Whello

Conceptontwikkeling:

SKIPP heeft verschillende creatieve concepten ontwikkeld die focussen op zowel de functionaliteit als de duurzaamheid van de beker. Elk concept is ontworpen om te resoneren met specifieke doelgroepen door middel van herkenbare scenario’s.

De video serie omvatte:

  1. Productvideo: Deze video legt gedetailleerd uit hoe de beker werkt en benadrukt de circulaire aspecten ervan. De video laat zien hoe de beker is samengesteld uit duurzame materialen en hoe deze na gebruik gerecycled kan worden.

  2. Campagnevideo’s met Acteurs: Verschillende scenario’s zijn in beeld gebracht waarbij acteurs gebruik maken van de drinkbeker in alledaagse situaties, zoals op kantoor, tijdens het sporten, en op openbare evenementen. Elk scenario illustreert de gebruiksvriendelijkheid en de milieubewuste keuze die de beker biedt.

Over SKIPP team bespreking

Distributie & marketing

SKIPP heeft de video’s geproduceerd in diverse formaten geschikt voor verschillende sociale media platforms, waaronder vierkante, horizontale en verticale formats om de zichtbaarheid en betrokkenheid op platforms zoals Instagram, Facebook, en LinkedIn te maximaliseren. Deze strategische keuze zorgt voor een optimale weergave en interactie, ongeacht het gebruikte apparaat of platform.

Het marketingbureau Whello heeft deze video’s vervolgens ingezet in een doelgerichte campagne die zich richt op specifieke doelgroepen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en innovatieve producten. De campagne gebruikt geavanceerde targeting en analytics om de effectiviteit van de video’s te verhogen en de conversieratio’s te verbeteren.

De customer journey
het resultaat

Awareness video

Productvideo

Behind the scenes

Creative video agency contact

Leon Toeset
Strategie & Conceptontwikkeling

Meer weten over onze productvideo’s?

Neem dan contact op met mij! Ik help je graag vrijblijvend.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Wanneer kunnen wij je het beste bereiken?

Even sparren?
Bel ons: +31 (0)88 141 14 14

X